Installaties : de leidraad bij het realiseren van duurzame en gezonde woning- en utiliteitsbouw. - Haas, Michiel, ....- (Bussum : Nibe Research, 2009)
In de afgelopen jaren is NIBE's Basiswerk Milieuclassificaties Bouwproducten uitgegroeid tot de nationale standaard op het gebied van de effecten die bouwproducten hebben op het milieu en de gezondheid. Dit werk is een absolute must voor iedereen die zich met bouwen bezig houdt en de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen leefomgeving, lokaal en mondiaal. In deze nieuwste pocket worden installaties behandeld. Elf gloednieuwe classificaties van warterleidingen tot terreinafscheidingen, waarin negenenzeventig producten worden beoordeeld. In dit handzame werk wordt een enorme hoeveelheid informatie op een overzichtelijke wijze gepresenteerd, ook in de vorm van vele afbeeldingen en tabellen.
Inhoudsopgave : Classificatietabellen Milieu- en gezondheidsgegevens Theorie
Keywords: Bouwen; Bouwmaterialen; Duurzaam bouwen; Sanitaire installaties