Ontmoeting met een vreemde : begeleiding van niet-begeleide buitenlandse minderjarigen. - De Smet, Tinne, 1978- (Antwerpen : Garant, 2009)
Inhoudsopgave (verkort) Deel 1 - Theoretisch kader Hoofdstuk 1 : Drie benaderingen Hoofdstuk 2 : Keuze voor een relationeel mensbeeld Hoofdstuk 3 : De intersubjectieve benadering en kwaliteitsvolle hulpverlening Deel 2 - De praktijk: begeleiding van niet-begeleide buitenlandse minderjarigen in een leefgroep Hoofdstuk 4 : Basisprincipes Hoofdstuk 5 : Begeleiding van niet-begeleide buitenlandse minderjarigen Hoofdstuk 6 : Begeleiding van een team hulpverleners
Keywords: Minderjarige vluchtelingen -- Jeugdzorg