Algemene inleiding in de verzekeringen. (Brussel : Insert - Insurances, Services and Training, 2009)
Inhoudsopgave : 1. De historische ontwikkeling van de verzekeringen 2. De maatschappelijke en economische functie van de verzekeringen 3. Verzekeringsterminologie en -techniek 4. De producten op de markt 5. Structuur en werking van een verzekeringsonderneming 6. Verzekeringsdistributie 7. De verzekeringswetgeving 8. De organisaties die de verzekeringsactiviteiten begeleiden
Keywords: Verzekeringen; Verzekeringswezen