Hoe snel zijn ze? - Harris, Nicholas, ....-; Fuller, Mike, ....-; Grinaway, Ray, ....-; Quigley, Sebastian, ....- ([S.l.] : Artis-Historia, 2004)
Wist je dat een varken sneller kan rennen dan een krokodil? En dat een ijsbeer een wedstrijdjacht kan voorbijsteken? En dat een pijl uit een grote handboog sneller gaat dan de snelste trein? In dit intrigerende boek ontdek je nog veel meer verbazingwekkende feiten. Je kijk op de wereld zal helemaal veranderen!
Vertaald uit het Engels.
Leeftijd: 10+.
Keywords: Snelheid; Weetjes