Nou ben ik bijna 12 en ik twijfel nog steeds : kinderen filosoferen over God. - van Bergen, Ad, ....-; Buys, Ans, ....-; Dokter, Nanke, ....- ('s Hertogenbosch : Ard. Heinen, 2004)
In dit boek schrijven kinderen tussen 8 en 15 jaar over hun ervaringen met God en geloof.
Keywords: Filosofie -- Jeugd; Filosofie -- Kinderen; Geloofsleven -- Jeugd; Geloofsleven -- Kinderen