Alzheimer : antwoorden op moeilijke vragen van familieleden. - Lindemann Nelson, James, ....-; Lindemann Nelson, Hilde, ....- (Amsterdam : De Arbeiderspers, 1998)
Het boek geeft antwoorden op moeilijke vragen van familieleden van Alzheimerpatiënten. Deze vragen komen naar voren via de casussen, die in het boek worden gepresenteerd. Het is een uitstekend boek voor iedereen, die met Alzheimerpatiënten in aanraking komt.
Keywords: Ziekte van Alzheimer