Seks in Afrika : zoenen, flirten, riten en aids - de Greef, Renske, ....- (Amsterdam : Rothschild & Bach, 2005)
Over haar ont moetingen, observaties en ervaringen schreef Renske de Greef vijfenveertig sprankelende columns die een caleidoscoop vormen van seks in Afrika, en vragen beantwoorden als: waarom zoenen Afrikanen niet? En kun je nog wel seks hebben op dat continent?
Keywords: Seksualiteit -- Afrika