Hoe word ik een bedenker ? - Verstraete, Jan, ....- ([S.l.] : Lannoo, 2010)
Het succesvolle tv-programma De Bedenkers bewees het: er lopen heel veel mensen rond met een goed idee. Alleen weten weinigen hoe ze dat idee concreet in de praktijk kunnen omzetten. - Dit boek legt stap voor stap uit hoe ook jij een bedenker kunt worden. Hoe bedenk en verfijn je een goed idee? Waar kun je steun en subsidies vinden? Hoe stel je een businessplan op en hoe maak je van je idee een commercieel succes? - Journalist Jan Verstraete gaat in Hoe word ik een bedenker? ook op zoek naar de opmerkelijkste bedenkers uit het programma en hun uitvinding. Hij verzamelde tal van voorbeelden van bekende, legendarische of grappige uitvindingen die de wereld onherroepelijk veranderden. Of niet. - Met talrijke tips van de vakjury en een praktische handleiding die je in tien stappen van idee tot koopklaar product loodst. - In samenwerking met vrt en Flanders DC