Gids in de thuiszorg. - Werkgroep Thuisverzorgers vzw (Heverlee : Werkgroep thuisverzorgers, 1999)
1. De werkgroep thuisverzorgers 2. Maatschappelijke context 3. Thuiszorg van begin tot einde 4. Emotionele en relationele ervaringen van de thuisverzorger 5. Afspraken maken 6. Financiële afspraken 7. Partners in thuiszorg 8. Verzorging en verzorgingsmateriaal in huis 9. Vervoer 10. In en om de woning 11. Zorg en arbeid 12. Extra tussenkomsten en tegemoetkomingen 13. Verzekeringen 14. Fiscaliteit Trefwoordenlijst Waar adressen vindenvan thuiszorgdiensten? Bronnen
Keywords: Thuiszorg