Schooltuinmap : met de klas werken in een schooltuintje. (Sint-Laureins : Plattelandsklassen)
De schooltuinmap is een aangroeimap geworden, aangevuld met werkblaadjes, een invul-tuinagenda en plantenfiches. Een mooie handleiding voor de beginnende en meer ervaren schooltuinier. Deze map kan je gebruiken wanneer je met de klas gaat werken in een schooltuintje! Deze bundel geeft je een jaar tuinwerk: van grondbewerking tot zaaien en van planten tot zaad verzamelen. Je zal ook lezen dat je in elk seizoen de handen uit de mouwen kan steken. De map geeft volop tips hoe je er met kinderen, in een schoolse situatie, aan begint. Verder verbindt de map de dagdaaglijkse klaspraktijk met het werk in de tuin of met de dingen die je er aantreft. Zo haal je alle educatieve mogelijkheden uit je schooltuintje.
Losbladig
Vernieuwde uitgave van de boekjes 't Schooltuintje en Tuinspruit
Keywords: Schooltuinen; Tuinieren -- Basisonderwijs; Tuinieren -- Kleuters