Vlekje op vier poten : handleiding. - Christianen, Hilde, ....-; Horrevorst, Danie, ....-; Kooremans, Diane, ....-; Sioen, Steven, ....- (Sint-Laureins : Plattelandsklassen, 2006)
Een didactisch project rond landbouw voor kleuters over boerderijdieren. Boordevol leuke, bruikbare prenten, werkblaadjes, een tractorenlogiset, knutsel - en kookideetjes, originele lessuggesties, ...
Omslag vermeldt: Landbouwproject voor het kleuteronderwijs: deel 1: De boerderijdieren.
Keywords: Boerderijen; Dieren; Wereldoriëntatie -- Kleuteronderwijs