Vlekje in de kleutertuin : handleiding. - Christianen, Hilde, ....-; Horrevorst, Danie, ....-; Kooremans, Diane, ....-; Oranje, Manon, ....-; Sioen, Steven, ....- (Sint-Laureins : Plattelandsklassen, 2008)
Een didactisch project rond een schooltuintje voor kleuters. Hier gaat het over fruit en groenten. Boordevol leuke, bruikbare prenten, werkblaadjes, een appellogiset, knutsel - en kookideetjes, originele lessuggesties, ...
Omslag vermeldt: Schooltuinproject voor het kleuteronderwijs: deel 2: Groenten en fruit.
Keywords: Fruit; Groenten; Schooltuinen; Wereldoriëntatie -- Kleuteronderwijs