Goede minnaars : werkmap. (Antwerpen : Sensoa, 2011)
Vertrekkend vanuit de invalshoek 'Goede minnaars' - een concept dat binnen het CGSO Trefpunt werd uitgewerkt om aan relationele en seksuele vorming bij jongeren te doen - worden in de werkmap ruim tachtig diverse werkvormen beschreven [denkoefeningen, associatieoefeningen, gespreksvormen, spelvormen, rollenspel, dramatechnieken en andere spelvormen] om actief met jongeren aan de slag te gaan. De werkvormen zijn verder opgedeeld in enkele grotere rubrieken: verliefd/versieren, ontdek de seks, ikzelf, handen thuis, veilig vrijen.
Losbladig
Keywords: Seksualiteit -- Jeugd; Seksuele opvoeding