Verzekering motorrijtuigen. - Deferme, Ann, ....- (Gent : Academia Press, 2010)
Inhoudsopgave : Deel 1: Burgerlijke aansprakelijkheid motorrijtuigen 1. Inleiding 2. Wettelijke grondslag 3. De modelovereenkomst 4. Automatische vergoedingsplicht van de zwakke weggebruiker 5. Het tarief 6. Schade en schadeloosstelling 7. Inschrijving 8. Toepassingen Deel 2: Omnium 1. Waarborgen 2. Mogelijke uitsluitingen 3. Te verzekeren waarde 4. Vergoeding van de schade 5. Toepassingen Deel 3: Rechtsbijstand 1. Inleiding 2. Wetgeving inzake rechtsbijstandverzekering 3. Verzekerde risico's 4. Beschermingsbepalingen ten gunste van de verzekerden 5. Geschillenbeslechting 6. Waarborgen Deel 4: Inzittenden
Keywords: Motorrijtuigenverzekeringen