Even uw aandacht ! : succesvol informatief presenteren. - Mombaerts, Marc, ....-; Van den Bergh, Tania, ....- (Gent : Academia Press, 2008)
Een goed opgebouwde presentatie, een korte speech, het grafisch voorstellen van resultaten, enz.: deze handige gids loodst je in een mum van tijd door je pleinvrees en helpt je een goede beurt te maken. Met aandacht voor: Structureren van de inhoud Gebruik van audiovisuele middelen Realisatie van een computerprojectie Aanmaken van een Powerpointpresentatie Zaal en organisatie Persoonlijke presentatie Multimediadragers
Keywords: Communicatie; Presentatietechnieken