New contact : textbook. (Mechelen : Plantyn, 2011)
Contact wordt herwerkt in functie van de nieuwe leerplannen: New Contact en New Contact-Two-in-one. De twee versies maken gebruik van dezelfde, helemaal vernieuwde verhaallijn, maar gaan daarbij ook gedeeltelijk hun eigen weg. New Contact, in het klassieke formaat tekstboek/werkboek, is - zoals tot nu toe - geschikt voor leerlingen die een zeker talent hebben om vreemde talen te leren en voor wie talen belangrijk zijn.
Keywords: Engels -- Secundair onderwijs