Basisstructuur doorgaande leeslijn 3-13 jarigen. - Ahlers, Lidy, ....- (Amersfoort : CPS, 2009)
Dit boek bevat een beknopt overzicht van de aspecten die van belang zijn bij het realiseren van een doorgaande leeslijn. Per leeftijdsgroep wordt ingegaan op: leergebieden, doelen, materialen, toets instrumentenen en risicoleerlingen.
Keywords: Leesonderwijs -- Nederland