Aanvankelijk technisch lezen : preventie van leesproblemen : groep 3. - Ahlers, Lidy, ....-; van de Mortel, Karin, ....- (Amersfoort : CPS, 2007)
De kern van dit deel bevat kenmerken van goed aanvankelijk technisch leesonderwijs in het eerste leerjaar. Leerdoelen, klassenmanagement, differentiatie, instructie en aanpak van risicolezers komen aan bod
Keywords: Aanvankelijk lezen; Leesonderwijs -- Nederland; Leesstoornissen; Technisch lezen