Voortgezet technisch lezen : omgaan met verschillen ter voorkoming van leesproblemen : groep 4-8. - Ahlers, Lidy, ....-; Koekebacker, Ed, ....- (Amersfoort : CPS, 2009)
Dit deel beschrijft hoe leerkrachten van in de lagere school het voortgezet technisch leesonderwijs op effectieve wijze kunnen vormgeven. Wat zijn de kenmerken en hoe kunnen leerkrachten omgaan met verschillen tussen leerlingen? De auteurs baseren zich op wetenschappelijk onderzoek en geven praktische tips.
Keywords: Leesonderwijs -- Nederland; Leesstoornissen; Lezen -- Basisonderwijs; Technisch lezen