De ondernemersgids : alle basisinformatie voor elke zelfstandige. (Leuven : Indicator)
De ondernemersgids is het meest volledige naslagwerk voor elke ondernemer. Alle domeinen waarmee u als zelfstandige of bedrijfsleider in aanraking kunt komen, komen aan bod. Om mee te zijn op al deze vlakken is er dit boek. U vindt supersnel wat u zoekt dankzij een zeer uitgebreid trefwoordenregister (meer dan 4.000 trefwoorden). U krijgt net voldoende informatie om al veel zaken zelf op te lossen - zonder dat u naar uw boekhouder of naar een advocaat hoeft te stappen. Op basis van wat u hier leest, kunt u alsnog beslissen of u uw adviseur raadpleegt.
Keywords: Management; Ondernemingen; Zelfstandigen