Schrijven voor het web en sociale media. - Verhelst, Annelies, ....-; Peters, Victor, ....- (Culemborg : Van Duuren Media, 2011)
Je hebt een eigen website. Je plaatst steeds iets nieuws, je bent actueel, je blogt en doet alles om een beetje aandacht te krijgen voor je dienst of product. Maar het lukt niet. Behalve vrienden en familie kijkt er niemand op je website. Hoe kan het beter? Je leest het in Schrijven voor het web en sociale media. De auteurs van dit boek leiden je door de wirwar van het web, zonder nonsens en zonder goeroetaal. Je leest aan het eind van ieder hoofdstuk een praktijkgeval van iemand die helemaal thuis is in het onderwerp. Tegen de tijd dat je het boek uit hebt, weet je hoe je zelf de beste teksten voor je website schrijft en hoe je met behulp van zoekmachines en sociale netwerken bezoekers naar je website trekt. Of waar je op moet letten als je iemand inhuurt om dit voor je te doen. Schrijven voor het web en sociale media is een praktisch boek voor iedereen die publiceert op het web.
Keywords: Sociale media; Webteksten schrijven