Anna en de paashaas. - Amant, Kathleen, ....- (Wommelgem : Van In, 2010)
Het is Pasen. Anna en haar broertje Lars zijn al vroeg wakker en gaan paaseitjes zoeken. Al snel vinden ze een heleboel eitjes en een hele mooie paashaas van chocolade. Het is moeilijk om er vanaf te blijven! Als Anna en Lars allebei een oor van de paashaas hebben opgegeten, valt de paashaas in honderd stukjes uit elkaar. Anna is verdrietig, maar gelukkig weet mama een oplossing. Leuk nieuw verhaal voor peuters in de reeks peuterboeken over Anna*. De linkerpagina bevat steeds vijf regels tekst; de rechterbladzijde een paginavullende illustratie in heldere kleuren. Duidelijke verfillustraties, waarbij personages en voorwerpen zijn afgebakend met dikke zwarte lijnen. Aantrekkelijk omslag met een limegroene achtergrond, waarop Anna met haar chocoladepaashaas is afgebeeld.
Leeftijd: 1+
Keywords: Pasen