Slogans en pay-offs. - Buesink, Gert, ....- (Alphen aan den Rijn : Kluwer, 2010)
Slogans en pay-offs, overal om ons heen komen we ze tegen. Een rake slogan trekt meteen de aandacht, communiceert kort en kernachtig uw boodschap en blijft hangen bij het publiek. Dit boek laat zien waar u op moet letten als u zelf een goede slogan wilt bedenken en welke stijlmiddelen u daarbij kunt gebruiken. De vele voorbeelden, van de bakker op de hoek tot de slogans van professionele marketeers van gemeenten en grote ondernemingen, kunnen daarbij inspireren
Inhoudsopgave : 1. Wat zijn slogans en pay-offs? 2. Stijlmiddelen 3. De slagzinwedstrijd 4. Gemeente- en regioslogans 5. Slogans in het verkeer 6. Slogans uit diverse bedrijfstakken
Keywords: Management; Reclame