Betrouwbare en veilige internetinformatie : het vinden en gebruiken van de juiste onlinebronnen. - Mooij, Gabor, ....- (Alphen aan den Rijn : Kluwer, 2010)
Internet is een belangrijke bron van informatie. Die informatie is niet altijd betrouwbaar. Bij het ophalen moet je ook nog oppassen voor virussen, phishing, scams en spyware. De auteur bespreekt een groot aantal aspecten van het vinden en gebruiken van internetinformatie.
Inhoudsopgave : 1. Algemeen 2. Betrouwbaarheid bronnen 3. Onveilige informatie 4. Internetbronnen 5. Slim zoeken op het internet 6. Informatieverwerking 7. Auteursrecht 8. Archivering
Keywords: Informatievaardigheden; Internet