Timemanagement : slim omgaan met uw werktijd. - Oudemans, Leid, ....- (Alphen aan den Rijn : Kluwer, 2010)
Denk niet: Ik doe het al jaren zo. Doe ik het dan niet goed? De automatische piloot is een prachtig hulpmiddel voor dagelijkse identieke handelingen zoals douchen. Niet nadenken over waarom u doet wat u doet en of dat nog steeds de beste manier is. Maar voor werken gaat dat niet op. Uw werkwijze was vroeger misschien de beste aanpak. Maar is die dat nu nog? Denk liever: Ik wil weten hoe ik mijn werk nog slimmer kan aanpakken.
Inhoudsopgave : 1. Werkinhoud 2. Werkvaardigheden 3. Zelfmanagement 4. Samenwerken
Keywords: Management; Timemanagement