Opdrachten voor het katholiek basisonderwijs in Vlaanderen. (Brussel : Vlaams Verbond van het Katholiek Basisonderwijs, 2008)
Opdrachten voor het Katholiek Basisonderwijs in Vlaanderen Deze Opdrachten zijn de kern van het Opvoedingsconcept voor het Katholiek Basisonderwijs in Vlaanderen.
Inhoudsopgave : 1. Werken aan de schooleigen christelijke identiteit (opdracht 1) 2. Werken aan een degelijk en samenhangend onderwijsinhoudelijk aanbod (opdracht 2) 3. Werken aan een stimulerend opvoedingsklimaat en doeltreffende didactische aanpak (opdracht 3) 4. Werken aan de ontplooiing van ieder kind, vanuit een brede zorg (opdracht 4) 5. Werken aan de school als gemeenschap en als organisatie (opdracht 5)
Keywords: Basisonderwijs; Onderwijs -- Organisatie -- België