Een goed gesprek : functiebeschrijvingen, functioneringsgesprekken, evaluatiegesprekken. (Brussel : Vlaams Verbond van het Katholiek Basisonderwijs, 2009)
In deze uitgave trachten we directies en schoolbesturen inzicht te geven in functiebeschrijvingen, functioneringsgesprekken en evaluatiegesprekken. Naast het wettelijk kader vind je er een visie op loopbaanbegeleiding. Daarnaast krijg je als lezer theoretische toelichting en praktische hulp bij het opbouwen van functiebeschrijvingen. Je ontdekt ook hoe functiebeschrijvingen, functioneringsgesprekken en evaluatiegesprekken in jouw school geïmplementeerd kunnen worden. Tot slot vind je er een model van een functionerings- en evaluatiereglement in het kader van de loopbaanbegeleiding terug.
Inhoudsopgave : Deel 1: Wetgeving Deel 2: Visie Deel 3: Functiebeschrijving Deel 4: Functioneringsgesprek Deel 5: Evaluatiegesprek Deel 6: Functionerings- en evaluatiereglement
Keywords: Evaluatie; Functioneringsgesprekken; Loopbaanbegeleiding; Personeelsbeleid -- Onderwijs