Relationele vorming in de katholieke basisschool : een concept. (Brussel : Vlaams Verbond van het Katholiek Basisonderwijs, 2009)
In deze uitgave vinden leerkrachten, schoolleiders en andere begeleiders een visie op relationele en seksuele vorming. De verschillende ontwikkelingsniveaus, ontwikkelingsdomeinen en de doelen van relationele vorming komen aan bod. Daarnaast worden er suggesties voor de aanpak en de evaluatie van relationele vorming gegeven.
Keywords: Relationele opvoeding -- Basisonderwijs; Seksuele opvoeding -- Basisonderwijs