De kracht van de leerkracht : leren werken met CLIM : studentenbundel. - Vleurick, An, ....-; Paelman, Filip, ....- (Antwerpen : De Boeck, 2005)
Om het werken met CLIM al vanaf het begin onder de knie te krijgen, ontwikkelde het Steunpunt Diversiteit en leren een nieuw pakket dat zich speciaal richt naar studenten 'bachelor in het onderwijs'. De structuur van dit pakket is volledig conform de bestaande CLIM-pakketten.
Inhoudsopgave : > Overzicht van de leerinhouden > Introductieles > De klas voorbereiden - Klaar voor de start? > De organisatie - Hoe krijgen we het voor elkaar? > Coöperatief leren - De koppen bijeen > De rol van de leerkracht - De leerkracht als coach < Werken met wisselende status - Iedereen gelijk? > Syntheseles
Losbladig
Keywords: Intercultureel onderwijs -- Basisonderwijs