Klimvaardigheidsbewijs : adventure klimmen en alpine rotsklimmen : cursusboekje. - Overlaet, Bart, ....-; Hauchecorne, Koen, ....- (Berchem : Klim- en Bergsportfederatie Vlaanderen, 2011)
Het cursusboekje KVB4 is bestemd voor leerlingen, het bevat een handig overzicht van de aangeleerde technieken plus overzichtelijke illustraties.
Versie 1.0 van de cursus KVB 4.
Keywords: Rotsklimmen