Wetenschappelijk werk : leerwerkboek. (Mechelen : Plantyn, 2011)
Plantyn wetenschappelijk werk is een nieuwe reeks van 2 leerwerkboeken en een handleiding voor het tweede jaar van het SO met 2 of 3 lestijden wetenschappelijk werk in het lessenrooster.
Keywords: Natuurwetenschappen -- Secundair onderwijs