Hoe schrijf ik een werkstuk of scriptie ? - Van den Heuvel, J. H. J. (Johannes Hendrikus Jozephus), 1940- (Utrecht : Lemma, 2000)
1. De probleemstelling 2. Het theoretisch kader 3. Het onderzoek 4. Het schrijven 5. De afwerking 6. Beoordeling van werkstuk of scriptie
Keywords: Eindwerken