New contact two-in-one : text/workbook. (Mechelen : Plantyn, 2011)
Contact wordt herwerkt in functie van de nieuwe leerplannen: New Contact en New Contact-Two-in-one. De twee versies maken gebruik van dezelfde, helemaal vernieuwde verhaallijn, maar gaan daarbij ook gedeeltelijk hun eigen weg. New Contact Two-in-one richt zich tot technisch geöriënteerde leerlingen.
Keywords: Engels -- Kunstsecundair onderwijs; Engels -- Technisch onderwijs