Presenteren ? Alles mag ! : handboek voor boeiende presentaties: van idee tot applaus. - De Grood, Derk-Jan, ....-; Iedema, Jan, ....- (Den Haag : Academic Service, 2010)
Presenteren? Alles Mag ! beschrijft op ongedwongen wijze het hele proces van presenteren. Van idee tot applaus. Dit boek is een steun in de rug voor iedereen die een presentatie gaat verzorgen. Het gaat niet uit van regeltjes, maar zet de boodschap centraal. Op een logische en overzichtelijke wijze wordt inhoud gegeven aan: het voorbereiden, oefenen en geven van presentaties. Maar bovenal gaat dit boek in op het overbrengen van de boodschap. Dit gaat verder dan het delen van feiten, het gaat om het vertellen van een verhaal. De auteurs delen graag hun verhaal dat doorspekt is met vele praktische ervaringen en tips. Daarbij laten ze ook andere professionals aan het woord zodat er een bruikbaar naslagwerk ontstaat dat zich ook prima als geheel laat lezen.