Wiskunde voor ontwerpers - Langerock, Bavo, 1977- (Tielt : Lannoo, 2011)
Designen op een begrijpelijke en hedendaagse manier uitgelegd Hoe ontwerp je een motief op een voetbal? Hoe creëer je een patroon als design voor inpakpapier? En hoe zit die intrigerende kroonluchter in elkaar? Van perspectiefprojecties tot het tekenen van willekeurige oppervlakken in een CAD-programma. De lezer kan zelf aan de slag dankzij de vele praktijkoefeningen. Een boek voor (interieur)architecten, vormgevers en ontwerpers. Voor iedereen die wil ontwerpen met patronen, transformaties, symmetrieën en ruimtelijke figuren
Keywords: Wiskunde ; design