Survivalgids. - Sweeney, Michael S., ....-; Kayal, Michele, ....-; Towner, Elizabeth, ....-; van den Meijdenberg, Ilse, ....- ([S.l.] : National Geographic, 2009)
Survival Gids Een uitvoerige en gebruiksvriendelijke gids, uniek in zijn soort. De eerste gids met ervaringsadviezen van National Geographic-experts. Hoe te handelen bij natuurrampen, over de hele wereld, maar ook thuis. Elk hoofdstuk bevat gedetailleerde illustraties, checklists en verhalen uit de eerste hand. Met meer dan 200 kleurenfoto's. > Tips en vaardigheden om te overleven onder alle omstandigheden > 12 overlevingsverhalen > Checklist voor elke situatie > Alle basisbeginselen van navigatie > Voedsel vinden > Vuur maken > Noodsignalen > Gezondheid > ...
Inhoudsopgave : Hoofdstuk 1 - De basis van survival: lichaam en geest Hoofdstuk 2 - De basis van survival: omgeving Hoofdstuk 3 - Survival in gematigd bos Hoofdstuk 4 - Survival in moeras en tropisch regenwoud Hoofdstuk 5 - Survival in hooggebergte Hoofdstuk 6 - Survival in woestijnen Hoofdstuk 7 - Survival in polaire en subpolaire gebieden Hoofdstuk 8 - Survival op het open water Hoofdstuk 9 - Survival in huis Hoofdstuk 10 - Stormen en rampen
Keywords: Survivaltechnieken