De brandverzekering doorgelicht. - Baert, Johan, ....-; De Graeve, Miek, ....-; Gyselaers, Marlies, ....- (Antwerpen : Intersentia, 2010)
Dit boek bestudeert de brandverzekering in haar wettelijk kader aan de hand van de algemene voorwaarden en praktijkdocumenten (bijzondere voorwaarden, schade-aangifte enz.), van de verzekeringsaanvraag tot het einde van de polis met inbegrip van schadebeheer, gestoffeerd met talrijke voorbeelden en oefeningen.
Inhoudsopgave : 1. Wettelijke basis 2. Het leven van de brandpolis eenvoudige risico's: van het afsluiten tot de opzeg 3. De brandpolis 4. Schaderegelingen 5. Oefeningen
Keywords: Brandverzekeringen; Verzekeringen