Het creatieve fotografieboek : meer dan 50 buitengewone fotografietechnieken - Meredith, Kevin, ....- (Amsterdam : Pearson, 2011)
Het Creatieve fotografieboek is een bundeling van buitengewone, niet-alledaagse fotografie technieken samengesteld door topfotograaf Kevin Meredith. Elke techniek begint met een toelichting en Kevin vertelt precies wat je nodig hebt en wat je moet doen om snel zelf verrassende foto's te maken. Van de manier waarop je de camera gebruikt tot het onderwerp dat je kiest, zijn praktische aanpak en duidelijke uitleg inspireert fotografen van elk niveau. Of je nu analoog of digitaal fotografeert, vrijwel elke pagina geeft je slimme tips en trucs en innovatieve ideeën. Het boek bevat bijdragen van twintig internationale fotografen die hun geheimen verklappen en barst van de indrukwekkende foto's en voorbeelden.