Basisgym : een oefenprogramma recreatief toestelturnen. (Gent : GymnastiekFederatie Vlaanderen, 2010)
'Basisgym' is een oefenprogramma samengesteld voor de lesgevers en gymnasten in de gymclubs. De basistechnieken van het toestelturnen worden in een handige map in 10 niveaus aangeboden. Een onmisbare leidraad voor de recreatieve lesgever. Ringmap met acht hoofdstukken (technische en fysieke voorbereiding, vloer, sprong, rekstok, balk, herenbrug, ringen en paard met bogen)
Losbladig
Keywords: Toestelturnen