Recht : principes en praktijk : must liberty be limited in order tot be enjoyed? - Speybrouck, Jos, 1891-1956 (Gent : Academia Press, 2011)
Recht. Principes en Praktijk is een algemene inleiding tot het recht die breekt met alle bestaande tradities. Dit is het ideale handboek om bachelorstudenten op een heldere en aangename manier te laten kennismaken met de basisprincipes van het recht. De troeven van dit boek: - Een klare en duidelijke inleiding tot het recht - Een klare en duidelijke inleiding tot het recht - Geen ambtelijke taal maar een vlotte schrijfstijl - Gebaseerd op praktijkervaring - Begrijpelijke gevallenstudies met vragen - Theorie en praktijk gaan hand in hand - Bruikbare index - Up-to date informatie
Keywords: Recht -- België