Vademecum voor de accountant. (Mechelen : Kluwer, 2011)
Het "Vademecum voor de Accountant" profileert zich als "dé allround gids" voor zowel de beginnende als de gevestigde accountant. Het is tevens een erg toegankelijk werkinstrument voor kmo-zaakvoerders. In dit basisdeel bespreken wij achtereenvolgens de materies boekhoudrecht, btw, de vestigingsvoorwaarden voor beginnende zelfstandigen, sociaal statuut van de zelfstandigen en de meest relevante vennootschapsrechtelijke regels, telkens duidelijk vanuit het perspectief van de accountant.
3. Vennootschapsbelasting
Voortzetting van Zakboekje voor de accountant.
Keywords: Accountancy; Boekhoudrecht; Inkomstenbelastingen; Sociaal recht; Vennootschapsrecht