Evenementen als communicatiemiddel. - Waardenburg, Marten, ....- (Alphen aan den Rijn : Kluwer, 2011)
Een evenement, of het nu zelf wordt georganiseerd of door derden, biedt bedrijven de mogelijkheid met de deelnemers aan het evenement te communiceren, een boodschap over te brengen of zelfs iets te bereiken op het gebied van een verandering in houding en gedrag. En daarmee is een evenement een communicatie-instrument, waarmee het bedrijf een communicatiedoelstelling kan realiseren. Dit Communicatie Memo laat zien hoe evenementen in elkaar zitten en hoe ze kunnen worden ingezet als communicatiemiddel. Het laat zien welke beslissingen moeten worden genomen en welke stappen moeten worden gezet om een evenement te organiseren en onder de aandacht van de doelgroep te brengen.
Keywords: Evenementen -- Organisatie