Gids voor jonge bedrijven : wat u zeker moet weten. (Leuven : Indicator, 2011)
Deze gids begeleidt u bij de opstart en in uw eerste jaren als zelfstandige en/of als oprichter van een vennootschap. Zo bent u er zeker van dat u op administratief en financieel vlak maximale slaagkansen geeft aan uw jonge bedrijf. De volgende 10 thema's komen aan bod: 1 Factureren > 2 Gefactureerd worden 3 BTW 4 Belastingen 5 Voorafbetalen 6 Sociale bijdragen als zelfstandige 7 Financieel 8 Handelspraktijken 9 Verzekeringen 10 Uw eigen website
Keywords: Administratieve organisatie; Financieel management; Ondernemen; Vennootschappen; Zelfstandigen