Tom is speciaal : rekenzorgen, dyscalculie. - Trommar, Femke, ....-; van Drongelen, E., ....- (Amsterdam : Chinski, 2007)
Dit boek gaat over een jongetje, dat kampt met rekenproblemen. Het vertelt hoe dit jongetje zich voelt en hoe de mensen in zijn omgeving daarop reageren. Boekje geschikt voor kinderen tussen de 6 en de 12 jaar.
Keywords: Leerstoornissen; Rekenstoornissen