New contact two-in-one : teacher's manual : an advanced English course. (Mechelen : Plantyn, 2011)
Contact is herwerkt in functie van de nieuwe leerplannen. In het voorjaar 2011 verscheen het eerste deel van de totaal vernieuwde cursus in twee versies: New Contact en New Contact-Two-in-one. De twee versies maken gebruik van dezelfde, helemaal vernieuwde verhaallijn, maar gaan daarbij ook gedeeltelijk hun eigen weg. New Contact Two-in-one richt zich tot technischgeöriënteerde leerlingen.
Keywords: Engels -- Kunstsecundair onderwijs; Engels -- Technisch onderwijs