Stepping stones : werkboek : handleiding. (Mechelen : Plantyn, 2011)
Stepping Stones is een geheel nieuwe, communicatieve methode met een thematische opbouw en een herkenbare, duidelijke structuur waarin voortdurend wordt gewerkt aan vaardigheden via uitdagende en eigentijdse thema's en teksten! Leerlingen verwerven de leerstof geleidelijk via grammaticale 'Stones' en hebben via het werkboek mogelijkheden te over om te oefenen aan de hand van massa's speelse en gevarieerde oefeningen. Zo bereiken ze snel en al doende een degelijk niveau Engels. Stepping Stones heeft aandacht voor leesplezier, werken aan een portfolio, Countries & Cultures, pronunciation en spelling.
Losbladig
Keywords: Engels -- Secundair onderwijs