Wetenschappelijk werk : handleiding boek A en B. - De Valck, L., ....-; Gantois, J.-M., ....-; Jespers, M., ....- (Mechelen : Plantyn, 2011)
Plantyn wetenschappelijk werk is een nieuwe reeks van 2 leerwerkboeken en een handleiding voor het tweede jaar van het SO met 2 of 3 lestijden wetenschappelijk werk in het lessenrooster.
Losbladig
Keywords: Natuurwetenschappen -- Secundair onderwijs