Werkboek Mission Possible. - Furman, Ben, ....-; Beumer-Peeters, Caroline, ....- ([Huizen] : Pica, 2010)
Mission Possible is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma voor jongeren in de leeftijd van circa 12 tot 18 jaar. Met dit werkboek kun je zelf, samen met een MP-coach, de elf stappen van Mission Possible stuk voor stuk uitwerken. Dat kan in de volgorde en het tempo dat bij jouw gekozen doel past. Het kan je helpen doelen te stellen en deze ook echt waar te maken. Met behulp van dit boek kun je je eigen sterke punten ontdekken en leer je er gebruik van te maken. Bovendien kan het je helpen bij het vinden en vasthouden van de motivatie die nodig is om dingen te bereiken. Mission Possible is ontwikkeld door de bekende Finse psychiater Ben Furman, die ook Kids' Skills bedacht, in samenwerking met Caroline Beumer-Peeters. Het is gebaseerd op de filosofie van het oplossingsgerichte denken: focus op wat werkt en gebruik dit om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.
Keywords: Opvoeding