Joepla 3 : bewegingstussendoortjes met sociaal-emotionele thema's : leiding volgen en geven, zich opstellen, zich inleven. - Vandenbroeck, Nancy, ....- (Sint-Niklaas : Abimo, 2011)
Deze reeks zorgt ervoor dat de concentratie wordt aangescherpt en dat er weer volop motivatie is om weer aan de slag te gaan. Het leerrendement neemt toe en de sfeer is weer optimaal in de klas! Joepla brengt telkens drie thema's rond sociale en emotionele vaardigheden per graad. De spelletjes reiken nu buiten leerrendement en motivatie ook de mogelijkheid aan om te gaan werken rond deze vaardigheden! Op die manier wordt de relatiebekwaamheid van de kinderen geoefend en worden ze zich bewust van de eigen mogelijkheden en beperkingen.Bij elke spelvorm is de eindterm en het leerplandoel opgegeven.
Klapblok voor de klaswand.
Leeftijd: 10-12 jaar
Keywords: Bewegingsopvoeding -- Basisonderwijs; Sociale en emotionele vorming -- Basisonderwijs