Billenschudders. - Bondue, Yves, ....-; Van Den Bergh, Els, ....-; Wille, Riet, 1954- (Averbode : Altiora, 2009)
14 liedjes voor de 3de kleuterklas die aansluiten bij de thema's uit Doremi 2009-2010.
Ook verschenen als bijl. bij Doremi plus! - Dit liedjesboek maakt deel uit van het leerkrachtenpakket Doremi 2009-2010.
Keywords: Kleuterliedjes; Muzikale vorming -- Kleuteronderwijs; Wereldoriëntatie -- Kleuteronderwijs